Produse

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA DE FATA SI CORP ZILNICA PIELE IRITATA CU SARE DIN MAREA MOARTA SI UNT DE SCHEA 100 ML

6934

FORMULA INOVATIVA GERMANA, CALITATE SUPERIOARA! 
Pentru ingrijirea zilnica a pielii. Foarte benefica pentru piele iritata. Contine sare din Marea Moarta si Unt de Shea. Formula include si ulei de germeni de grau, precum si ulei de avocado.Ofera pielii hidratare necesara prin complexul de minerale din continut. 100 ml(Continua mai jos)

More details

Close

15,19 lei tax incl.

-40%

25,32 lei tax incl.
Informații

Nu contine parabeni, ingrediente sintetice si parfum. Sarea din Marea Moarta este deosebit de bogata in saruri minerale si oligoelemente, cum ar fi magneziu, calciu, sodiu, brom si fier prezente intr-o concentratie deosebit de mare cu o putere terapeutica deosebita. Sarea din Marea Moarta are proprietati valoroase care se datoreaza bogatiei de saruri minerale. Sarea si namolul de la Marea Moarta sunt recomandate si pentru tratamentul natural in caz de afectiuni precum psoriazis, acnee, eczema. Au fost ultilizate de-a lungul secolelor pentru mentinerea sanatatii si starii de bine, pentru tratarea afectiunilor, infrumusetare, hidratarea si detoxifierea corpului dar si pentru prevenirea bolilor.

100 ml

Disclaimer: 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Parfumerie Sangado nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita a vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. 

Parfumerie Sangado nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. 

Parfumerie Sangado nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: