Produse

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

TALPI MAGNETICE PENTRU DOAMNE

1734

Produs nou si de inalta calitate. Design unic susţinut de dovezi ştiinţifice.
Perfect pentru femei de toate varstele.
 - Masaj in timpul mersului sau stationarii.
 - Amelioreaza durerea picioarelor.
 - Imbunatateste circulatia sangelui.
 - Restabileste circulatia periferica.
 - Elimina mirosurile neplacute.
 - Compenseaza pentru lipsa de exercitii.
(Continua mai jos)

More details

Close

16,99 lei tax incl.

-40%

28,32 lei tax incl.
Informații

Efectul magnetic vine din cei 10 magneți (5 magneti pe fiecare) care sunt situati in puncte esentiale a talpii.

Arhitectura produsului combina avantajele reflexoterapiei si puterea magnetilor pentru un masaj cu rezultate optime.

Reflexoterapia  sau presopunctura este o tehnica de tratament straveche din antichitatea chineza care consta in masarea talpilor, palmelor sau capului. Cea mai cunoscuta este reflexologia plantara, adica masajul talpilor. 

Mecanismul reflexoterapiei

.jpg

Avantajul major al acestor branturilor este faptul ca pot transforma orice tip de încălţăminte într-un dispozitiv de masaj care isi exercita efectele benefice în timpul mersului, fără a vă consuma timpul liber.

Conform unor studii ale mai multor grupuri de cercetători de elita, dintre toate instrumentele ajutătoare utilizate în reflexoterapie, branţurile magnetice prezintă cele mai multe efecte benefice, combinand efectele terapeutice ale magnetilor cu cele datorate masajului reflexogen efectuat de proeminentele branţurilor.

Tehnicile de diagnosticare si vindecare din China si India antica, sunt bazate pe ideea ca organele din corp sunt reprezentate pe talpa piciorului, alcatuind o harta vitala a corpului. Reflexia organelor pe talpa îşi are originea în studiul terapiei zonale, care utilizează meridianele energetice ce străbat corpul de la talpile picioarelor până la creier. Talpa reprezinta un adevarat tablou de comanda pentru activitatile din organism, fiind o zona foarte bogata in terminatii nervoase si vasculare. In caz de suferinta sau dereglari, punctele reflexe de pe talpa devin sensibile, respectiv dureroase la palpare, iar durerea este direct proportionala cu gravitatea si vechimea afectiunii organului corespondent.

Corpul omenesc este comparat cu un acumulator. Daca echilibrul este perturbat, curentul nu ajunge unde trebuie. Reflexoterapia este cea care ajuta la refacerea circuitului, favorizeaza inceperea unui proces de vindecare si creeaza conditiile optime pentru autovindecare. Omul a fost creat ca mergand descult pe nisip, pietre sau iarba sa-si stimuleze in mod natural toate punctele din talpa si astfel organismul sa functioneze la parametri optimi. Insa, omul contemporan nu merge aproape niciodata descult, astfel incat el este lipsit de masajul natural al talpilor si al organelor strans legate de acestea.

Atunci când punctele reflexe sunt stimulate, este activat răspunsul parasimpatic al sistemului nervos ce transmite semnale spre a elimina blocajele ce au apărut în anumite zone ale corpului, permitand corpului să inceapa mecanismul de dezintoxicare si autovindecare.

Masajul talpilor stimuleaza peste 7 mii de nervi si imbunatateste fluxul sanguin, ajutand la normalizarea naturala a functiilor organismului.

Corpul uman are construite mecanisme de autocuratare (sistemul limfatic, ficat) si de eliminare (rinichi, intestin, piele). Daca acestea se blocheaza sau nu mai functioneaza corect, atunci toxinele si rezidurile se acumuleaza, perturband functionarea organismului. Astfel, apare un dezechilibru, ceea ce inseamna ca exista o proasta functionare din cauza congestiei, a circulatiei proaste a sangelui sau a tensiunii – la nivelul unuia sau mai multor organe din corp. In plus, medicii sunt de acord ca peste 75% din problemele noastre de sanatate pot fi legate de efectele stresului asupra diverselor organe si sisteme.


Şedinţele de reflexoterapie urmăresc în primul rând îmbunătăţirea circulaţiei în organism şi accelerarea eliminării rezidurilor, astfel încât toxinele să nu se mai acumuleze în concentraţii dăunătoare în ficat, rinichi sau intestin. De asemenea, prin reflexoterapie se poate realiza scăderea senzaţiei de durere prin stimularea eliberării de endorfine - analgezice naturale ale organismului - în fluxul sanguin. Masand punctele reflexogene de pe talpa, se reduc incordarea si stresul, se alina starile patologice acute sau cronice, se calmeaza hiperactivitatea diverselor zone si se stimuleaza altele lenese – cum sunt sistemele circulator, digestiv sau nervos– pana cand se ajunge la un echilibru optim intre sistemele organismului. Scopul reflexoterapiei este de a corecta cei trei factori negativi implicaţi în procesul de boală: congestia, inflamaţia şi tensiunea. Afecţiunile congestive sunt responsabile de apariţia tumorilor; afecţiunile inflamatorii sunt cele precum colita, bronşita sau sinuzita; tensiunea este responsabilă de diminuarea eficienţei sistemului imunitar.


EFECTUL CONSTATAT

Stimulare reflexă uşoară a terminaţiilor nervoase din talpa piciorului cu valenţe de echilibrare energetică.
Utilizarea conform instrucţiunilor de folosire este total nenocivă.

CONSTATAREA INFORENERGETICĂ
Din punct de vedere al influenţei asupra aurei umane, branţurile magnetice ridică nivelul energetic cu 40% prin purtare sistematică 10 zile, minim 30min./zi, maxim 60min./zi.

-pacienţii nu au mai făcut viroze
-au dispărut insomniile
-s-a constatat îmbunătăţirea tonusului psihic
-s-a constatat dispariţia unor dureri
-antistres, beneficitate 140%.
-anti-crampe musculare, reumatism.


ATENŢIE! 
Persoanele cu proteze cardiace necesită îndrumare şi supraveghere medicale.

ISTORIE
Egiptenii, indienii, grecii, chinezii si caldeenii foloseau coliere din magnetită pentru prelungirea vieţii şi tămăduirea bolilor.
Se spune că frumuseţea reginei Cleopatra se datora purtării în permanenţă a acelor coliere magnetice şi chiar a unor magneţi lipiţi de frunte.

CONCLUZIILE CERCETARII MODERNE
Magnetoterapia modernă foloseşte magneţi speciali din generaţia a III-a. Cercetări asupra utilizării magneţilor în domeniul cancerelor, în Franţa, au condus la apariţia unor comunicări interesante şi promiţătoare privind efectele. China, Japonia, SUA, Rusia, Germania etc. descoperă noi efecte benefice ale magnetoterapiei. Prin măsurători moderne s-a constatat că intensitatea câmpului magnetic terestru s-a redus la jumătate în ultimul secol, din cauza poluării şi a distrugerii stratului de ozon. S-a constatat că o serie de boli precum reducerea capacităţii sistemului imunitar, migrene etc. se datorează acestui fapt.
Confirmări de ultimă oră în această privinţă sunt aduse de cercetările asupra stării de sănătate a cosmonauţilor, despre care s-a crezut că sunt influenţaţi de lipsa gravitaţiei. S-a dovedit că lipsa câmpului magnetic este vinovat de alterarea sănătăţii cosmonauţilor.
Doctorii din Australia, în 1996, spun că prin tratamentul cu magneţi se obţin rezultate în afecţiuni şi boli ca: oboseala, astmul bronhic, cancere, boli de inimă, depresii, psoriazis în peste 85% din cazuri.
Magneţii au o acţiune blândă, neagresivă, netraumatizantă, provoacă o creştere a potenţialului bio-energo-caloric , provoacă o stare bună, activează circulaţia sanguină.


INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:
Talpicii se pot ajusta la marimea dorita prin taiere. Pune-i in pantofi si ii poti aseza pe ce parte doresti. 
Pentru persoanele in varsta sau care nu pot sa mearga, se recomanda sa se aseze pe scaun si sa puna talpicii pe covor dupa care sa-si frece picioarele de ei. Potriviti pentru a fi purtati zi de zi. 
La inceput se vor utiliza 10-15 minute pe zi, de preferat dimineata. Apoi, perioada de utilizare se va putea mari treptat, ajungandu-se dupa cateva saptamani la 2-3 ore de utilizare.DISCLAIMER

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Parfumerie Sangado nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: