Produse

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA CALMANTA CU GALBENELE PENTRU FATA SI CORP 150 ML

2961

   FORMULA INOVATIVA GERMANA, CALITATE SUPERIOARA!


Unguentul cu gălbenele are toate calitățile cremei cu gălbenele, dar are baza uleioasă și o concentrație mai mare a extractului de gălbenele.

Ingredient activ: extractul de gălbenele; (Continua mai jos)

More details

Close

11,99 lei tax incl.

-40%

19,98 lei tax incl.
Informații

Acțiune: Extractul de gălbenele este cunoscut pentru acțiunea calmantă și regeneratoare, dezinfectantă și emolientă, protectoare; balsamul rămâne pe piele ca un film de protecție.
Se recomandă pentru formațiuni aspre ale pielii, alergii, herpes, negi mici, eczeme, arsuri, ințepături de insecte, inflamații, îngrijirea  mâinilor și picioarelor, împotriva buzelor uscate, ca protecție împotriva factorilor agresivi și oxidanților din mediu.
150 ml

Atenție!
Acest produs nu este un medicament!
Exclusiv pentru utilizare externă! Evitați contactul cu ochii, răni deschise și mucoase.
Nu este recomandată pentru sugari și copii sub 10 ani.

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: