CREME TERAPEUTICE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

GEL ANTIREUMATIC "PUTEREA CALULUI" PENTRU CORP 250 ML

4017

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Prin ingredientele sale active din plante, gelul antireumatic Puterea Calului este recomandat pentru efectele sale benefice în special după efort fizic crescut sau exerciţiu fizic.
(Continua mai jos)

More details

11,59 lei tax incl.

-40%

19,32 lei tax incl.
Informații

Stimulează circulația şi revitalizează rapid muşchii obosiţi şi suprasolicitați, atât pentru picioare şi braţe, cât şi pentru spate. Ameliorează contracția dureroasă a muşchilor gâtului. Calmează durerile articulare, reducând inflamația și crescând mobilitatea acestora și este un excelent remediu pentru tulburările circulaţiei periferice. Conține plante renumite pentru calitățile terapeutice: eucalipt, roință, hamei, camfor, mentă, valeriană, anason, mușețel, urea, coada șoricelului.
Aplicați pe zonele afectate, masați şi repetaţi dacă este necesar.
Se utilizează în îngrijirea zilnică a pielii, seara, sau la nevoie, masând o cantitate generoasă pe pielea curată, până la absorbție.
Atenție! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani. Nu este recomandată utilizarea produsului în timpul sarcinii și alăptării.

250 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: