COSMETICE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA HIDRATANTA PENTRU PIELE USCATA - 250ml

3409

Calitate tradițională cu ulei de cânepă pură!
Garantează o îngrijire excepțională, face pielea moale și suplă, este ideală pentru îngrijirea tuturor părților corpului, cu ingredientele sale valoroase, crema este ideală pentru îngrijirea pielii uscate și mature (continua mai jos)

More details

Close

20,99 lei tax incl.

-40%

34,98 lei tax incl.
Informații

Uleiul organic de cânepă este descris ca fiind: cel mai echilibrat ulei, bogat în acizi grași esențiali si Omega 3, 6 și 9, toate fiind esențiale pentru o piele sanatoasa.

Istoria utilizării uleiului de cânepă îşi are începuturile în China. Cu aproximativ 3.000 de ani î.H. seminţele erau folosite pentru combaterea inflamaţiilor pielii şi erau considerate ca fiind tonice, regenerative, laxative diuretice şi excelente pentru eliminarea limbricilor la nou-născuţi şi animale. 
Prima utilizare terapeutică a cânepii documentată în literatura arabă se regăseşte în secolele VIII-IX, părţile plantei cele mai folosite în terapie fiind seminţele şi într-o mai mică măsură frunzele. 
Uleiul de cânepă este deosebit de bogat în acizi graşi esenţiali poli-nesaturaţi din familia omega.
Un aliment care se obţine prin presarea la rece a seminţelor plantei de cânepă.
Canepa poate oferi un spectru larg de beneficii pentru sanatate, cele mai importante fiind: cresterea nivelului de energie, reglarea nivelului colesterolului, imbunatatirea circulatiei, intarirea sistemului imunitar si nervos, recuperarea rapida in cazul leziunilor, reducerea stresului, diminuarea simptomelor dermatitelor atopice si alergiilor.
Este unul dintre alimentele perfecte ale naturii, un super-aliment care poate ajuta la mentinerea sanatatii si a starii de bine.
Conform cercetarilor in domeniu
In cosmetica uleiul este folosit in multe produse anti-imbatranire, pentru a trata pielea uscata, deshidratata sau matura. 
Este renumit ca fiind un ulei puternic reparator, regenerant, calmant si hidratant cutanat, fiind recomandat in special tenurilor ridate, devitalizate, iritate sau cu probleme cronice cat si pentru ingrijirea parului. Uleiul de canepa organic este descris drept „cel mai echilibrat ulei din natura”.DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: