CategoriiCele mai cumpărate

Cum pot testa parfumurile?

Puteți comanda aici gratuit o pagină parfumată cu 10 parfumuri de top SANGADO.
(Puteți comanda testere de parfum aici.)


Cum de nu am auzit până acum de SANGADO?

Sectorul de parfumuri este dominat de corporații multinaționale care investesc resurse enorme în publicitate și și-au stabilit clar brand-urile în mintea consumatorilor. Pe de altă parte, noi credem cu tărie în nevoia clienților de a avea acces la cât mai multe opțiuni cu putință.

Oferim parfumuri exclusive bazate pe uleiuri esențiale fine și concentrate la prețuri mici. Deși SANGADO este un brand relativ nou pe piața europeană, avem un fond tot mai mare de clienți fideli care cumpără cu regularitate esențele SANGADO. Aceasta este o dovadă că oamenii au încredere în brand-ul nostru și consideră produsele noastre de valoare. Suntem prezenți în 7 tări în Europa.  


Ce le face diferite?

Gama de parfumuri SANGADO a fost creată de către parfumierul cu experiență Daniel Sangado. Folosim numai uleiuri esențiale de primă clasă foarte concentrate. Astfel, parfumurile noastre persistă 12 ore și au un silaj puternic. Produsele sunt fabricate în UE în conformitate cu toate reglementările UE.


Produsele nu sunt prea ieftine pentru a fi credibile?

În calitate de experți în industrie, stim că produsul în sine este doar o mică parte din prețul pe care clientul îl plătește atunci când cumpără un parfum. Prețul include costurile de publicitate, distribuție, licență, care sunt semnificative și reprezintă pănă la 70% din costul final. Parfumurile SANGADO sunt necostisitoare în pofida ingredientelor de calitate folosite. Noi aducem parfumurile direct la dvs., evitând astfel lanțul de distribuție tradițional și costurile aferente.


De ce toate parfumurile au acelasi ambalaj?

Pentru a face economii și a vă oferi un preț imbatabil am decis să folosim un ambalaj unitar pentru fiecare serie din gama noastră. Ne concentrăm pe ceea ce credem că este cel mai important – parfumul de calitate din interiorul ambalajului.


Sunt produsele autentice?

Da, SANGADO este o marcă înregistrată. Toate parfumurile au fost create de către parfumierul Daniel Sangado.


Pot găsi produsele în magazine?

Avem o prezență limitată în magazine, deoarece ne concentrăm în special pe vânzările online. Pentru informații privind cel mai apropiat magazin vă rugăm să ne contactați aici.


Pot returna un produs?

Da, sigur. Vă rugăm să verificați politica noastră de returnare aici.


Care este diferența dintre Apa de toaletă, Apa de parfum și Parfum?

În funcție de concentrația de uleiuri esențiale, fiecare parfum se încadrează într-una din următorarele grupe:
Parfum –concentrație foarte mare, persistă 12 ore pe piele (în funcție și de tipul de aromă)
Apă de parfum – concentrație mare, persistă până la 8-12 ore pe piele
Apă de toaletă – concentrație moderată, persistă până la 3-5 ore pe piele
Apă de colonie – concentrație scăzută, de obicei aftershave.

Variantele SANGADO sunt Parfum pentru ea și Apă de parfum pentru el. Concentrația mare de uleiuri esențiale garantează persistența acestora în general timp de 12 ore. Cu toate acestea, vă rugăm sa rețineți că există și alți factori care determină capacitatea de persistență a unui parfum. Tipul de aromă este unul dintre ei (de exemplu aromele fresh persistă mai puțin decât cele orientale), tipul de piele este altul. Sezonalitatea reprezintă de asemenea un factor, având în vedere că în sezonul cald esențele tind să se evapore mai repede de pe piele.