CategoriiCele mai cumpărate

PROGRAM DE AFILIERE SANGADO - TERMENI SI CONDITII

 

 1. In programul de afiliere SANGADO pot participa doar clientii care sunt de acord cu termenii si conditiile de pe SANGADO.ro denumiti TERMENI, CONDIȚII DE UTILIZARE ȘI COOKIES.
 2. Atunci cand genereaza codul de reducere 10% din sectiunea Program de afiliere categorie Cum inscriu prieteni?, clientul este de acord cu acesti termeni si conditii. Clientul care a generat acest cod este definit mai jos SPONSOR. Clientul care foloseste acest voucher pentru a-si reduce valoarea primei comenzi este definit mai jos INSCRIS. Un client care este inscris poate fi SPONSOR pentru clientii inscrisi la nivelele sub el.
 3. Codul generat de SPONSOR ofera 10% discount la prima comanda pentru client nou.
 4. Sistemul nostru NU permite SPONSOR-ului sa isi foloseasca voucher-ul de sponsor pentru a reduce valoarea comenzilor proprii.
 5. SPONSOR-ul primeste bonus la INSCRISI sub el/ea pe 3 nivele. SPONSOR-ul primeste bonus 10% de la TOATE comenzile INSCRISILOR pe primul nivel. Pe nivel 2 si 3 SPONSOR-ul primeste bonus respectiv 6% si 4%.
 6. Procentele, nivelele de bonificatie, precum si termenii si conditiile la programul de afiliere pot fi schimbate unilateral de catre noi. Ne angajam sa informam in scurt timp toti clientii despre modificari. Toate bonusurile pe care le datoram sponsorilor sub conditiile vechi ale programului raman valabile.
 7. Bonusul poate fi folosit de sponsor atunci cand statusul comenzii aferent se schimba de la “potential” la „confirmat”. Asta se intampla automat in 14 zile dupa plasarea comenzii care face obiectul bonusului. Acest termen este necesar pentru a permite primirea comenzii de catre INSCRIS si inregistrarea platii comenzii la noi in sistem, astfel evitand posibile abuzuri.
 8. Daca o comanda este returnata de catre un client, statusul ei in sistemul nostru se schimba in „anulat”. Automat toate bonusurile legate de comanda respectiva se anuleaza.
 9. Valorile bonusurilor se calculeaza automat de catre sistemul nostru si pentru baza se ia intreaga valoare a comenzii (care include TVA si transport).
 10. Persoana juridica care ajunge la bonus peste 100 lei poate opta pentru plata bonusului in cont bancar.  Pentru a cere astfel de plati va rugam sa scrieti la info@sangado.ro. Pentru ca noi sa putem efectua plati de acest fel sunt necesare indeplinirea a 2 conditii de catre SPONSOR:
 11. Sa semnam contract dintre firma sponsorului si societatea noastra
 12. Sa ne factureze suma care este echivalenta bonusului.
 13. Bonusurile pentru persoane juridice includ TVA. Asta inseamna ca daca societatea DVS. este platitor de TVA si bonusul DVS. este de 100 lei, societatea DVS. ne factureaza cu 100 lei cu TVA inclus.
 14. Ne rezervam dreptul de a bloca si sterge conturi de client in cazul de abuzuri aduse programului. In principiu platim bonusuri doar pentru comenzile primite si achitate.