CategoriiCele mai cumpărate

Pentru a finaliza comanda, vă rugăm să urmați cei 3 pași de mai jos (apasaţi pe linkuri pentru a vizualiza pasul respectiv):

1. Creați un cont sau dacă aveţi deja cont creat autentificați-vă în contul dvs.
Apasați butonul "Sign in" sus in dreapta paginii (in fundalul negru). Daca nu aveti cont apasați linkul "Insrie-te".
Există două modalităţi pentru crearea unui cont nou:
a. Completaţi toate câmpurile obligatorii.
b. Logaţi-vă in sistemul nostru apăsând butonul Facebook (dacă aveţi cont pe Facebook). Așadar nu trebuie să completaţi nume, e-mail şi parolă.
Inainte să treceţi la pasul doi vă rugăm să salvați formularul apăsând butonul “Înregistrare“ doar o dată. Așteptaţi pagina nouă să se încarce.

2. Alegeţi-va produsele.
Alegeți-va produsele și apasați pentru fiecare produs dorit butonul "Adauga în coș".
Puteți opta pentru livrare prin Curier Rapid sau prin Poșta Română. Livrarea este gratuită pentru comenzi de cel puțin 59 lei. Puteți opta pentru plata ramburs sau putei plati online cu cardul Dvs. Site-ul nostru este securizat si foloseste sistemul de plati online PayU (acelasi modul de plati pe care il foloseste si Emag). Completați adresa Dvs. daca nu aveți adresa creata în contul Dvs. 

3. Confirmați comanda.
Apăsați butonul din dreapta jos "Comandați".  Când ajungeţi la sumar comandă vă rugăm să apăsați doar o dată butonul „Confirm comanda“ să puteți finaliza comanda. Veţi fi transferat la o pagină nouă unde veţi vedea rezumatul comenzii dvs. Comanda dvs. este finalizată, vă multumim. 

Dacă aveți nevoie de asistență la oricare dintre pași, vă rugăm să ne contactați la 0772 035 205, 0773 990 830, info@sangado.ro sau sub formă de live-chat în colțul din dreapta jos al browser-ului dvs.